MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 01. 09. 2009.

"Oaza" otputovala u Vilu "Baranja"

Vila Baranja u Dramlju
Vila Baranja u Dramlju kraj Crikvenice

Gotovo na kraju ovogodišnje turističke sezone, a nakon što su s ljetovanjem završile sve baranjske osnovne škole i članovi Udruge osoba s alergijama i problemima disanja "Alerga" iz Belog Manastira, u baranjsko odmaralište Vila "Baranja" u Dramlju kraj Crikvenice - a na obali Jadranskoga mora, u noći između ponedjeljka i utorka, 31. VIII. odnosno 1. IX. 2009. godine, na desetodnevni boravak uputile su se aktivistice Mirovne grupe Oaza (Ana, Dubravka, Sandra, Snježana, Stela i Vesna) s dvadesetak korisnica projekta "Pomoć nezaposlenim ženama iznad 37 godina".

Kako je protekao boravak na moru, što su sve radile i da li su se odmorile, saznat ćemo kad se vrate. Do tada će u "Oazinom" belomanastirskom sjedištu vladati neuobičajeni mir. Neće raditi ni "Oazin" ured, ni internet-klub, a neće se održavati ni edukacije.

Pred polazak u Dramalj
Oazine aktivistice i korisnice snimljene u Belom Manastiru prije ulaska u autobus
Pročitano 1158 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok