MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 01. 09. 2009.

Kako je protekao put u Dramalj?

Vila Baranja u Dramlju
Brzo stigosmo u Dramalj
U utorak, 1. IX. 2009. godine, u 1 sat noću, "Oazine" aktivistice i korisnice ukrcale su se ispred Doma zdravlja u Belom Manastiru u autobus tvrtke "Ortran" iz Orahovice i krenule u Vilu "Baranja" u Dramlju kod Crikvenice. Kako je autobus bio velik, a njih (relativno) malo, svaka je putnica zauzela po dva sjedala da bi putovanje bilo udobnije i da bi se moglo malo i odspavati. No takav raspored nije duga potrajao. Neke su putnice spavale, neke su se šetale po autobusu, jedna je zabavljala vozače, četiri su se "skompale" i napravile uvjete za kartanje, pa je "pala" bela, dok je "Oazin" tim debatirao o smještaju u sobe, o dežurstvima i dnevnom redu  boravka u Dramlju, o planu kreativnih radionica itd.

Sve u svemu, put je bio ugodan i na opće iznenađenje veoma kratak. U Dramalj se stiglo oko "pola osam". Članice belomanastirske "Alerge", koje su toga dana završavale svoje ljetovanje, već su bile spremne za povratak kući. Kad su se "Oazine" aktivistice i korisnice iskrcale iz autobusa, terasa odmarališta bila je pretrpana koferima, putnih torbama, ruksacima, vrećama i vrećicama tako da se moralo dobro paziti što je čije.

Vila Baranja u Dramlju
Gdje je moj prtljag?
Vila Baranja u Dramlju
Još samo da se smjestimo
Gužva se ipak brzo raščistila. Članice "Alerge" ušle su u autobus i otputovale u Baranju, a članice "Oaze" smjestile su se po sobama. Nakon doručka istaknut je dnevni red boravka u odmaralištu. Od 7 sati pije se kava, u 8 je zajednički doručak, u 9 počinje kreativna radionica - radionica izrade suvenira, koja traje do 12 sati. U 13 sati je ručak. Nakon ručka je slobodno vrijeme do 19 sati, kad je večera. U slobodno vrijeme može se, na primjer, ići na kupanje, na spavanje ili u grad, a poslije večere može se ići u šetnju ili biti u krugu odmarališta, sve po vlastitoj volji i želji i u dogovoru s drugim ženama.

Pročitano 1628 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok