MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 18. 03. 2009.

Završen prvi tečaj engleskog jezika za nezaposlene Baranjce

Tečaj engleskog jezika
Svi polaznici žele napredni kurs engleskog jezika

U utorak, 17. III. 2009. godine završen je "Oazin" besplatni tečaj engleskog jezika za prvu grupu polaznika. Tečaj se odvijao u sklopu potprojekta "Besplatna informatička obuka i tečajevi stranih jezika za nezaposlene Baranjce" Projekta socijalnog i gospodarskog oporavka (PSGO) Ministarstva regionalnog razvoja, šumarstva i vodnoga gospodarstva.

Predavanja su započela koncem prošle, 2008. godine, a održavala su se 3 puta tjedno po 3 sata. Predavačica je bila Gordana Čiča iz Belog Manastira. Ovaj tečaj, kao i tečaj njemačkog jezika, organiziran je u partnerstvu s Hrvatskim zavodom za zapošljavanje isključivo za nezaposlene osobe kako bi se povećala njihova konkurentnost na tržištu rada.

Grupa je na početku imala 15 polaznika, 8 žena i 7 muškaraca. Dvije polaznice su odustale (jedna je dobila posao, a druga je otišla u Švicarsku) pa je tečaj završilo 13 osoba: Aleksanadar Čengija, Ferenc Kajla, Gordana Stefanović, Ivan i Ljiljana Svet, Milan Vekić i Željana Laketa iz Belog Manastira, Branko Novak iz Batine, Borislav Đermanović i Jovica Radosavljević iz Darde, Marija Košalin i Vesna Jung iz Kneževa te Slavica Horvat iz Šumarine. Svi su polaznici besplatno dobili sav potreban materijal za učenje: udžbenike, bilježnice i olovke, a putnicima su refundirani putni troškovi.

Svi polaznici ispunili su evaluacijske listove na osnovu kojih se može zaključiti da su zadovoljni tečajem te da žele, u istom sastavu i s istom predavačicom, što prije krenuti na napredni kurs engleskog jezika. U znak pažnje predavačica je od polaznika dobila veliki cvijet u saksiji, a nakon dodjele certifikata, uz malo osvježenje, grupa se družila s predavačicom, voditeljicom i asistenticom projekta. Tom prilikom polaznicima je prezentiran "Oazin" projekt "Pomoć nezaposlenim ženama iznad 37 godina".

Pročitano 949 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok