MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ponedjeljak, 09. 03. 2009.

Poziv za nezaposlene žene iznad 37 godina

PRIJAVNICA ZA SUDJELOVANJE

Prema statistici Ispostave Beli Manastir Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, u Baranji ima 1.462 nezaposlene žene iznad 37 godina starosti. Jedan od ciljeva "Oazinog" projekta "Pomoć nezaposlenim ženama iznad 37 godina" je da se prikupe relevantni podaci o kvalifikacijskoj strukturi tih nezaposlenih žena i da im se ponudi:

- 5 edukacija o pokretanju obrta, o osnivanju zadruga, o pravima i poticajnim mjerama za zapošljavanje, o neprofitnom poduzetništvu, o marketingu, o tome kako stvoriti novi proizvod (suvenir, jelo...) te kako ga zaštititi robnom markicom kod Zavoda za intelektualno vlasništvo...
- 7 okruglih stolova s poznatim baranjskim poduzetnicama s temama: kako sam počela, jesam li zadovoljna, imam li problema zato što sam žena, isplati li se to što radim…
- treninge izrade baranjskih suvenira u likovno-kreativnim radionicama;
- izložbu izrađenih suvenira;
- plasman suvenira.

Okrugli stolovi, edukacije o pokretanju obrta, o osnivanju zadruga, o pravima i poticajnim mjerama za zapošljavanje održat će se u Belom Manastiru, a edukacije o neprofitnom poduzetništvu, marketingu i izrada suvenira održat će se u Dramlju kod Crikvenice, u Vili "Baranja".
Put, smještaj i hrana u Dramlju bit će besplatni, a putni troškovi za edukacije i radionice u Belom Manastiru će se refundirati.

Zainteresirane žene za projektne aktivnosti mogu se prijaviti telefonom, e-mailom ili mogu osobno doći u "Oazu" svakog radnog dana od 9 do 19 sati.

Mirovna grupa Oaza
J. Antala 3, 31 000 Beli Manastir
telefon-faks: 031-705-055
e-mail: oaza_bm@yahoo.com
web-stranica: www.oaza-bm.hr

Projekt financira Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva, a provodi se od prvog do 11. mjeseca 2009. godine u partnerstvu s Gradom Belim Manastirom.

Pročitano 754 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok