MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 13. 02. 2014.

Radni materijali za "Oazin" novi projekt

Materijali za projekt 'Tolerancija - DA, nasilje - NE'Materijali za projekt 'Tolerancija - DA, nasilje - NE'Mirovna grupa Oaza upravo provodi svoj novi projekt (vidi ovdje) pod imenom "Tolerancija – DA, nasilje – NE". Prvo su održane prezentacije projekta u Osnovnoj školi "Ivan Filipović" iz Velike Kopanice (Brodsko-posavska županija; ravnatelj Željko Flidr; vidi ovdje) i u Osnovnoj školi Popovac (Osječko-baranjska županija; ravnateljica Jadranka Sabljak; vidi ovdje), a potom su se počele održavati i radionice za djecu u belomanastirskom Društvenom centru (vidi ovdje).

Paralelno s time počela je i priprema radnih materijala za učiteljice i (jednog) učitelja iz spomenutih škola, koji će u svojim razrednim odjelima provoditi radionice s učenicima od prvog do četvrtog razreda s ciljem da ih se usmjeri na razvijanje multikulturalnosti, tolerancije, poštivanja ljudskih prava i nenasilnog rješavanja sukoba.

A u radnim materijalima ima svega i svačega: flomastera, loptica, masnih bojica, papira za pisanje, papira za "flipčart" te potrebne dokumentacije za vođenje radionica: potpisnih listā učenika, evaluacijskih listova za učitelja/ice i evaluacijskih listova za učenike. A sve nabrojano, kao što se vidi na fotografiji, upakirano je u platnene vrećice, koje su oslikale "Oazine" kreativke pod vodstvom Ane Jeličić i uz doradu "Oazine" zaposlenice Magdalene Nikolić. Na vrećice su naslikani suncokreti i dodani natpisi "Baranja!" i "Oaza – Beli Manastir".

Radni materijali bit će podijeljen nakon edukacije stručnog tima, sastavljenog od "Oazinih" aktivista i učitelja/ica, koja će se održati u subotu, 15. II. 2014. godine, u Osijeku.

Pročitano 1007 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok