MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 10. 08. 2017.

Konačna evaluacija projekta "Tolerancija – DA, nasilje – NE"

'Oazin' projektni tim'Oazin' projektni timU četvrtak, 10. VIII. 2017. godine, s početkom u 9 sati, u zajedničkom prostoru Društvenog centra, uz radni doručak, održan je sastanak "Oazinih" zaposlenica koje čine projektni tim za projekt "Tolerancija – DA, nasilje – NE" i vanjske suradnice na projektu, trenerice i učiteljice Sofije Petrović. Na sastanku su bile Vesna Nedić, Ana Jeličić, Stela Fabijan, Dragana Nikolić i Jelena Opačić-Matijević.

Sofija Petrović je donijela popratne dokumente prikupljene nakon provedbe radionica u Osnovnoj školi Darda: potpisne liste učenika koji su prošli radionice, popunjene evaluacijske listiće učenika nakon svake od četiri provedene radionice te završni izvještaj Sofijinog kompletnog rada na projektu. Nakon analize svih popratnih dokumenata i sažimanja rezultata svih aktivnosti, još jednom je utvrđeno da je projekt uspješno proveden na obostrano zadovoljstvo i učenika i učiteljica, a naravno i "Oaze".

Voditeljica projekta Vesna Nedić pripremila je radnu verziju konačnog narativnog i financijskog izvještaja. Računi, izvodi i ostali prateći dokumenti koji idu uz izvještaje ovih se dana kopiraju i pri kraju ovog mjeseca, kad i projekt završava, sve će se poslati donatoru – Ministarstvu znanosti i obrazovanja.

Inače, projekt "Tolerancija – DA, nasilje – NE" provodio se u Osnovnoj školi Darda i Područnoj školi Mece, gdje su učiteljice nižih razreda sa svojim učenicima (ukupno 13 odjela!) provodile radionice prevencije nasilja među djecom.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok