MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 05. 04. 2017.

Druga radionica u 1. i 2. razredima OŠ Darda

Druga radionica u 1. i 2. razredima OŠ Darda

Učenici prvih i drugih razreda Darda sa svojim učiteljicama tokom ožujka 2017. godine održali su drugu radionicu u sklopu projekta "Tolerancija – DA, nasilje – NE" pod nazivom "Budimo prijatelji". U toj radionici učenici su razvijali sposobnost poštivanja sebe i drugih, prepoznavali su osobne potrebe i razlikovali ih od želja te poštivanje potreba i želja drugih. Učili su razvijati međusobno povjerenje i razumijevanje i jačali grupnu povezanost. Osim toga, kroz radionicu vježbali su uvažavanje različitosti i tolerancije za druge i drugačije.

Učenicima se posebno svidjela aktivnost u kojoj su, kroz vođenu fantaziju, vježbali međusobnu suradnju, noseći na glavi knjigu. Igru pod nazivom "Indijski nogomet" učenici s učiteljicama igraju na školskim odmorima i za vrijeme rekreacijskih pauza.

Drugu radionicu vodile su učiteljice: Sandra Forijan (1.a), Ljubica Maceković (1.b), Gordana Kunšt (1.c), Gordana Vesić (2.a), Mirela Turk (2.b) i Nataša Mumlek (1. i 2. r. PŠ Mece). Svi učenici rado su sudjelovali u aktivnostima druge radionice i sa zadovoljstvom i nestrpljenjem čekaju sljedeću radionicu.

Projekt "Tolerancija – DA, nasilje – NE" financira Ministarstvo znanosti i obrazovanja.

Pročitano 492 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok