MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Nedjelja, 23. 07. 2017.

Analiza projekta "Tolerancija – DA, nasilje – NE"

Vesna Nedić, Ana Jeličić, Jelena Opačić-Matijević i Stela FabijanVesna Nedić, Ana Jeličić, Jelena Opačić-Matijević i Stela FabijanU nedjelju, 23. VII. 2017. godine, s početkom u 9 sati, na terasi belomanastirskog Hotela Patria održan je sastanak "Oazinih" zaposlenica koje čine projektni tim za projekt "Tolerancija – DA, nasilje – NE". "Oaza" radi u dvije smjene pa se Vesni, Ani, Jeleni i Steli (na slici) bilo lakše okupiti u neradni dan.

Inače, "Tolerancija – DA, nasilje – NE" projekt je koji se provodio u Osnovnoj školi Darda i Područnoj školi Mece, gdje su učiteljice nižih razreda sa svojim učenicima (ukupno 13 odjela!) provodile radionice prevencije nasilja među djecom.

Na sastanku je "Oazin" projektni tim proanalizirao sve aktivnosti spomenutog projekta te evaluacijske listove koje su ispunile sve učiteljice i evaluacijsku statistiku koju je napravila mentorica na projektu Sofija Petrović.

Zaključak je da je projekt uspješno proveden na obostrano zadovoljstvo i učenika i učiteljica, a naravno i "Oaze". Još preostaje da se sažmu rezultati, napišu narativni i financijski izvještaj i kopira popratna dokumentacija (računi, izvodi, potpisne liste, evaluacijski listovi…).

Projekt "Tolerancija – DA, nasilje – NE" financira Ministarstvo znanosti i obrazovanja. 

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok