MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 17. 01. 2014.

Prezentacija "Oazinog" novog projekta u Velikoj Kopanici

Osnovna škola 'Ivan Filipović' u Velikoj KopaniciOsnovna škola 'Ivan Filipović' u Velikoj KopaniciU petak, 17. I. 2014. godine, s početkom u 11:30, u zbornici Osnovne škole "Ivan Filipović" u Velikoj Kopanici predstavljen je "Oazin" novi projekt "Tolerancija – DA, nasilje – NE", kojega financira Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta. Projekt su predstavili projekt-koordinatorica Vesna Nedić i Neno Radić, voditelj "Oazinog" internet-kluba i asistent na tom projektu za Brodsko-posavsku županiju.

Na prezentaciji su bili ravnatelj škole Željko Flidr, pedagoginja Blanka Skender te deset učiteljica razredne nastave iz centralne škole i iz područnih škola Beravci i Jaruge. Inače, Osnovna škola "Ivan Filipović", uz Osnovnu školu Popovac, "Oazin" je partner na tom projektu.

Nakon kratke priče o "Oazi", njezinim aktivnostima, korisnicima te web-stranici, projekt-koordinatorica je predstavila novi projekt, njegove ciljeve i aktivnosti u kojima će sudjelovati i učiteljice te škole. One će prvo proći edukaciju u Osijeku, a potom će provoditi radionice u nižim razredima centralne i područnih škola. Cilj tih radionica bit će da se učenike usmjeri na razvijanje multikulturalnosti i tolerancije te poštivanje ljudskih prava i nenasilnog rješavanja sukoba.

Pročitano 1252 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok