MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 21. 01. 2014.

Prezentacija "Oazinog" novog projekta u Popovcu

Stevan Mirković, Vesna Nedić, Jadranka Sabljak, Natalija Fehir, Daniela HmuraStevan Mirković, Vesna Nedić, Jadranka Sabljak, Natalija Fehir, Daniela HmuraU utorak, 21. I. 2014. godine, s početkom u 11:30, u zbornici Osnovne škole Popovac predstavljen je "Oazin" novi projekt "Tolerancija – DA, nasilje – NE", kojega financira Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta. Projekt je predstavila projekt-koordinatorica Vesna Nedić.

Na prezentaciji su bili ravnateljica škole Jadranka Sabljak i učitelji razredne nastave Natalija Fehir, Daniela Hmura, Ankica Ostojić i Stevan Mirković. Osnovna škola Popovac, uz Osnovna školu "Ivan Filipović" iz Velike Kopanice, "Oazin" je partner na tom projektu.

Nakon kraće priče o "Oazi", njezinim aktivnostima, korisnicima te web-stranici, projekt-koordinatorica je predstavila novi projekt, njegove ciljeve i aktivnosti u kojima će sudjelovati i učitelji te škole. Oni će, zajedno s učiteljicama Osnovne škole "Ivan Filipović", prvo proći edukaciju u Osijeku, a potom će provoditi radionice u svojim razredima. Cilj tih radionica bit će da se učenike usmjeri na razvijanje multikulturalnosti i tolerancije te poštivanje ljudskih prava i nenasilnog rješavanja sukoba.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok