MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ponedjeljak, 17. 04. 2023.

Sastanak programskog tima

Dragana, Sandra, Vesna i AnaDragana, Sandra, Vesna i AnaU ponedjeljak, 17.4.2023. godine, održan je sastanak "Oazinog" programskog tima. Članice su se sastale u 13 sati u neformalnom okruženju kako bi raspravile detalje vezane uz obilježavanje Svjetskog dana činjenja dobrih djela. Kako to uvijek biva, rasprava se vodila i oko ostalih aktivnosti "Oazinog" projekta "Građanskim angažmanom do boljih volonterskih programa srednjih škola Baranje".

Na sastanku su prisustvovale sve članice programskog tima, a to su Sandra Kušenić, Vesna Nedić, Ana Jeličić i Dragana Brnjevarac. Posljednje pripreme za akciju "Zajedno … do dobrih djela" obavljene su, samo je preostalo održavanje događaja koji će se odviti u srijedu, 19.4.2023. godine, u Etnološkom centru baranjske baštine u Belom Manastiru s početkom u 16 sati.

Aktivnost se odvija u sklopu projekta "Građanskim angažmanom do boljih volonterskih programa srednjih škola Baranje" koji financira ACF Hrvatska.

***

"Oaza" provodi projekt "Građanskim angažmanom do boljih volonterskih programa srednjih škola Baranje" koji je prošao na Pozivu za prijavu malih projekata koji je raspisao Fond za aktivno građanstvo u Hrvatskoj (Active citizents fund Croatia; ACF HR). Partneri na projektu su Udruženje "Baranja" i Gimnazija Beli Manastir, a suradnici Prva i Druga srednja škola Beli Manastir. Voditeljica projekta je Vesna Nedić.

Projekt će trajati od 1.12.2022. do 30.11.2023. godine. Njegova vrijednost je 14.886,67osiguranih kroz financijske podrške Islanda, Lihtenštajna i Norveške u okviru EGP grantova.

Tri organizacije provode Program Fonda za aktivno građanstvo u Hrvatskoj u razdoblju od 2020. do 2024. godine. Upravitelj Fonda je konzorcij u sastavu: Slagalica – Zaklada za razvoj lokalne zajednice iz Osijeka, SOLIDARNA – Zaklada za ljudska prava i solidarnost iz Zagreba, Udruga za razvoj civilnog društva SMART iz Rijeke i CNVOS – Centar za informiranje, suradnju i razvoj nevladinih organizacija iz Ljubljane.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok