MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 22. 03. 2023.

Dogovor oko održavanja fokus-grupe

"Oazine" aktivistice i ravnateljica Druge srednje škole Beli Manastir"Oazine" aktivistice i ravnateljica Druge srednje škole Beli ManastirDok se u srijedu, 22.3.2023. godine, po "Oazinom" projektu "Građanskim angažmanom do boljih volonterskih programa srednjih škola Baranje", održavala edukacija "Biti volonter", "Oazine" aktivistice Sandra Kušenić, Vesna Nedić i Ana Jeličić nastavile su s pripremama i dogovaranjima nadolazećih aktivnosti.

U ovom konkretnom slučaju je to bio termin za održavanje predstojeće fokus-grupe predstavnika obrazovnih institucija i nevladinih organizacija.

Sandra, Vesna i Ana su, upravo tu srijedu, iskoristile za dogovor, odnosno usuglašavanje datuma održavanja s pedagoginjom Gimnazije Beli Manastir Ninom Savić, pedagogom Prve srednje škole Beli Manastir Zvonimirom Jakovićem i ravnateljicom Druge srednje škole Blaženkom Kalčić.

Dogovor je, i pored svih mogućih obaveza i raznih izazova trećeg kvartala, poput smjenskog rada, učeničkih ispita, praznika i slično, uspješno, preliminarno dogovoren za 4.4.2023. godine, o čemu ćemo vas detaljnije obavijestiti u narednim javljanjima.

***

"Oaza" provodi projekt "Građanskim angažmanom do boljih volonterskih programa srednjih škola Baranje" koji je prošao na Pozivu za prijavu malih projekata koji je raspisao Fond za aktivno građanstvo u Hrvatskoj (Active citizens fund Croatia; ACF HR). Partneri na projektu su Udruženje "Baranja" i Gimnazija Beli Manastir, a suradnici Prva i Druga srednja škola Beli Manastir. Voditeljica projekta je Vesna Nedić.

Projekt će trajati od 1.12.2022. do 30.11.2023. godine. Njegova vrijednost je 14.886,67osiguranih kroz financijske podrške Islanda, Lihtenštajna i Norveške u okviru EGP grantova.

Tri organizacije provode Program Fonda za aktivno građanstvo u Hrvatskoj u razdoblju od 2020. do 2024. godine. Upravitelj Fonda je konzorcij u sastavu: Slagalica – Zaklada za razvoj lokalne zajednice iz Osijeka, SOLIDARNA – Zaklada za ljudska prava i solidarnost iz Zagreba, Udruga za razvoj civilnog društva SMART iz Rijeke i CNVOS – Centar za informiranje, suradnju i razvoj nevladinih organizacija iz Ljubljane.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok