MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 21. 03. 2023.

Likovno-kreativna radionica

Kreativni rad zamijenilo je druženjeKreativni rad zamijenilo je druženjeU utorak, 21.3.2023. godine, što bi mi rekli na prvi dan proljeća, mada sada kažu da je malo požurilo, održana je još jedna "Oazina" likovno-kreativna radionica.

Radionici, u vremenu od 17 do 19 sati, pored voditeljice Ane, prisustvovale su "Oazine" korisnice Mirjana, Jadranka, Savica, Mara i Klara koje su iskoristile sunčano poslijepodne za druženje na otvorenom.

Naime, umjesto kreativnog rada, odlučile su se za druženje uz priču za stolom i klupama u parku Društvenog centra. I tako su, pod pomalo već rascvjetalom višnjom i cvijećem prošaranom travom, u ugodnom druženju provele ovo sunčano poslijepodne i baš zadovoljne, razišle se svojim kućama.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok