MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 13. 09. 2022.

Predavanje namijenjeno starim osobama

Predavanje će se održati u Etnološkom centru baranjske baštinePredavanje će se održati u Etnološkom centru baranjske baštineMirovna grupa Oaza organizira još jedno predavanje namijenjeno pretežito starijim osobama, ali i onima koji će u tu dob tek doći, a žele na vrijeme biti informirani.

Naglašavamo kako je prva tema, "Nacionalna naknada za starije osobe" zanimljiva onima koji ne ostvaraju pravo na penziju iz radnog odnosa jer nemaju staža te s obzirom na to, a sukladno Zakonu o nacionalnoj naknadi za starije osobe (NN 62/20), imaju pravo na nacionalnu naknadu.

Ovo predavanje dio je programa "Dostojanstveno starenje" koji je financiran sredstvima Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok