MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 28. 09. 2023.

Predstavljanje publikacija Plan B

Ispred "Oaze" predstavljanje je pratila Sandra KušenićIspred "Oaze" predstavljanje je pratila Sandra KušenićU četvrtak, 28.9.2023. godine, s početkom u 13 sati, na platformi Zoom, održano je predstavljanje publikacija Plan B – civilno društvo otporno na krizne situacije u organizaciji udruge Roditelji u akciji – RODA.

Predstavljeni su sljedeći dokumenti:

  • Minimalni standardi zaštite djece u kriznim situacijama – smjernice za rad OCD-a, autorica dokumenta Martina Tomić Latinac
  • Publikacija IZ KRIZE U KRIZU! Doprinos organizacija civilnog društva u Hrvatskoj smanjenju učinaka kriznih situacija, autorica publikacije Tea Vidović Dalipi

Cilj ovih dokumenata je postaviti standarde za djelovanje civilnog društva u kriznim situacijama.

Svakako je ovo jako važna tema jer smo u bližoj povijesti svjedoci mnogih kriznih situacija u kojima je jako važno dobro se organizirati kako bi pomoć bila u skladu s potrebama i kako bi neki mogući loši ishodi bili spriječeni.

Ispred "Oaze" predstavljanje je pratila Sandra Kušenić.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok