MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 15. 12. 2022.

Druženje u "Oazi"

Druženje uz društvene igre...Druženje uz društvene igre...U četvrtak, 15.12.2022. godine, održano je redovno druženje četvrtkom – druženje uz društvene igre. Na ovotjednom druženju sudjelovale su tri korisnice: Klara, Margita i Mara. Kao i svakog četvrtka, one su se zabavljale uz društvenu igru "Rummikub".

Nakon igre, uslijedila je sjednica Skupštine "Oaze" na kojoj je, osim navedenih dama, prisustvovalo još 13 osoba: Jovan, Tanja, Jadranka, Jelisavka, Dragana V., Mirjana, Magdalena, Vesna, Sandra, Stela, Snežana, Ana i Dragana B.

Ovo je bila prilika da se korisnici "Oaze" okupe u većem broju što je potaklo "Oazine" zaposlenice da organiziraju druženje za sve prisutne uz malu zakusku. Druženje je potrajalo dok se nisu iscrpile teme, a bilo ih je podosta jer se mnogi prisutni dugo nisu vidjeli.

Druženje uz društvene igre, a i druženje svih prisutnih, aktivnosti su koje su organizirane u sklopu programa "Dostojanstveno starenje", financiranog sredstvima Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike.

...nastavljeno je nakon Skupštine......nastavljeno je nakon Skupštine......samo bez društvenih igara...samo bez društvenih igara

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok