MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 20. 12. 2022.

Izrada blagdanskih čestitki

Čestitke će biti dio paketića koje će 'Oaza' dijelitiČestitke će biti dio paketića koje će 'Oaza' dijelitiU utorak, 20.12.2022. godine, "Oaza" je, s početkom u 17 sati, u potkrovlju Društvenog centra, održala posljednju ovogodišnju likovno-kreativnu radionicu po programu "Dostojanstveno starenje", financiranom sredstvima Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike.

Radionici su prisustvovale četiri stalne korisnice, Klara, Jadranka, Jelisavka i Mirjana, koje su s nestrpljenjem iščekivale temu radionice. A budući da se radilo o posljednjoj ovogodišnjoj likovno-kreativnoj radionici, izrađivale su se čestitke za nadolazeće blagdane koje će ići u paketiće za potrebite sugrađane.

Zadnja likovno-kreativna radionica u 2022. godiniZadnja likovno-kreativna radionica u 2022. godini

Uz malo mašte, boje, kartona i dobre volje za čas su nastale šarene vesele čestitke, s motivima okićenog bora, šarenih kuglica, svijeća i drugih prigodnih motiva, koje će sigurno obradovati svoje buduće "vlasnike".

Naravno, kao i obično, uz rad ide i druženje uz neki slatkiš, ovoga puta slavske kolače, na koje će se nadovezati ostale blagdanske delicije s kojima ćemo završiti ovu uspješnu godinu i  ući u novu sretnu 2023. godinu.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok