MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 30. 12. 2022.

Druženja uz društvene igre u prosincu

Svima najdraža igra 'Rummikub'Svima najdraža igra 'Rummikub'U posljednjem mjesecu ove 2022. godine u "Oazinom" dnevnom boravku su i dalje nastavljena druženja uz društvene igre namijenjena starijim osobama.

U prosincu je bilo pet takvih druženja – četvrtkom, od 16 do 18 sati:

  • 1.12.Klara, Margita, Mara, Savica, Ilonka
  • 8.12.Margita, Klara, Savica, Mirjana, Mara
  • 15.12.Mara, Margita, Klara
  • 22.12.Klara, Mara, Margita, Vida, Savica
  • 29.12.Savica, Klara, Margita, Vida, Mara

Sva druženja su bila zanimljiva i jednako uzbudljiva za sve sudionice, kao i za zaposlenice Sandru i Anu koje su dio te, gotovo stalne, ekipe. Ekipe koja i pored većeg izbora društvenih igara ostaje vjerna "Rummikubu" u kojem su postale već eksperti.

Naravno, uz igru uvijek idu šale, priče, kao i mirisna kava i neki fini deserti kojima se korisnice vole pohvaliti tako da ovom dvosatnom druženju za čas dođe kraj, kao i ovoj godini. S optimizmom i željom za daljim druženjem ulazimo u novu 2023. godinu. Sretno!

***

Druženja uz društvene igre održavala su se unutar programa "Dostojanstveno starenje", financiranog sredstvima Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike.

Ekipa je više-manje bila stalnaEkipa je više-manje bila stalnaRastanci do idućeg puta teško su padaliRastanci do idućeg puta teško su padali

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok