MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 13. 09. 2022.

Klub filma i knjige

Uz druženje i raspravu dobro ide voćeUz druženje i raspravu dobro ide voćeU utorak, 13.9.2022. godine, u "Oazinom" dnevnom boravku, u opuštenoj atmosferi, održano je još jedno druženje pod nazivom "Klub filma i knjige", po programu "Dostojanstveno starenje", Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike.

Klub filma i knjige, koji okuplja korisnice zaljubljene u filmove velikog i malog ekrana, kao i lijepe knjige, ovoga puta su za temu odabrale trenutno aktuelan film "Toma" u režiji Dragana Bjelogrlića i Zorana Lisinca.

Ovaj biografsko-dramski film o pjevaču Tomi Zdravkoviću, koga igra mladi talentirani glumac Milan Marić, govori o njegovom privatnom, kao i estradnom životu. Oslikava njegov život pun uspjeha, kao vrsnog pjevača, što ga dovodi do neslućene popularnosti, ali i dna, nesretnih ljubavi, poroka, alkohola i kocke što na kraju vodi i preranoj smrti. Film je izazvao veliku pažnju gledalaca među kojima su i "Oazine korisnice Mirjana, Jadranka, Jelisavka, Savica i Sanja, kao i zaposlenice Dragana i Ana, koje su odrastale ili se zabavljale uz njegove pjesme pa je ovo bila zgodna prilika za podsjećanje na mladost i neka druga vremena.

Uz raspravu o pomalo tužnom filmu, koji je budio sjećanja, dobro je prijalo posluženo voće iz  Jelisavkinog čarobnog cekera.

Ugodno druženje nastavljamo nekom drugom prilikom, koju ne smijete propustiti.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok