MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 06. 12. 2022.

Blagdanska likovno-kreativna radionica

Gotove kuglice za borGotove kuglice za borU utorak, 6.12.2022. godine, u "Oazinim" prostorijama, održana je još jedna likovno-kreativna radionica namijenjena ženama, po programu "Dostojanstveno starenje", financiranom sredstvima Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike.

Radionice se inače održavaju svakog utorka, sada po zimskom vremenu od 17 do 19 sati. Na ovotjednoj radionici, uz voditeljicu Anu, prisustvovale su korisnice Klara, Jadranka, Jelisavka, Mirjana i Savica. Tema je bila, obzirom na blizinu blagdana i praznika, ukrašavanje stiropornih kuglica prikladnom decupage (salvet) tehnikom.

Korisnice je na stolu dočekao materijal – kuglice, ljepilo, salvete, škare koji su one odmah vješto i upotrijebile te su, za vrijeme trajanja radionice, ukrasile određen broj kuglica, koje će, tako lijepo ukrašene, nadamo se privući kupce na nadolazećim adventskim sajmovima.

Iako su se jako trudile, nastavak na istu temu će biti i sljedeći utorak.

Ovotjedna blagdanska tema...Ovotjedna blagdanska tema......radionice će se nastaviti i sljedeći tjedan...radionice će se nastaviti i sljedeći tjedan

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok