MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ponedjeljak, 08. 08. 2022.

Druženje u samačkim domaćinstvima

Ana, Ljubo, Klara i baka MaraAna, Ljubo, Klara i baka MaraOvaj ponedjeljak, 8.8.2022. godine, u prijepodnevnim satima, "Oaza" je, po programu "Dostojanstveno starenje", Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike, organizirala posjetu, odnosno lijepo druženje u jednom samačkom domaćinstvu.

Naime, po navedenom programu "Oazini" volonteri, ovoga puta su to bili Klara i Ljubo, zajedno sa zaposlenicom Anom, posjetili su samačko domaćinstvo bake Mare, nekadašnje korisnice "Oazinih" besplatnih toplih obroka, i tako joj uljepšali dan koji inače provodi sama u svom dvorištu, punom cvijeće i zelenila.

Ima baka Mara, pored cvjetnjaka, i baštu koju, kako kaže, sve teže obrađuje, ali se još ne predaje jer šta bi bez nje, pijaca je daleko. Sama, doduše sa dobrim susjedima koji joj priskoče u svakoj prilici i neprilici, provodi svoje samačke dane u kojima joj društvo prave njene umiljate, šarene mace.

Druženje sa simpatičnom bakom Marom, uz priču o svemu i svačemu, pogotovo o prohujalim, ljepšim i sretnijim vremenima, proteklo je brzo pa je došlo i vrijeme rastanka. Uz srdačan pozdrav, palo je i obećanje volontera o skorom novom susretu.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok