MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 14. 06. 2022.

Snimljena emisija "Koraka ka jednakosti"

Emisija će biti emitirana u četvrtak, 26.6.2022. godineEmisija će biti emitirana u četvrtak, 26.6.2022. godineU utorak, 14.6.2022. godine, održana je javna tribina "Informiranje i prevencija zloupotrebe ugovora o dosmrtnom / doživotnom uzdržavanju", o čemu smo pisali ovdje.

U toku javne tribine snimana je i emisija "Korak ka jednakosti" za Radio Banska kosa tako da svi koje navedena tema zanima mogu slušati radijsku emisiju u četvrtak, 23.6.2022. godine.

Emisiju je snimila novinarka Stana Nemet, a kao što piše u članku koji smo naveli, tribinu su vodile Vanja Marković i Monika Teklić Tolj.

Emisija je jedna od aktivnosti programa "Dostojanstveno starenje" koji financira Ministarstvo rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok