MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 14. 06. 2022.

"Dostojanstveno starenje": Održana javna tribina

Javna tribina održana je u potkrovlju Društvenog centraJavna tribina održana je u potkrovlju Društvenog centra(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U utorak, 14.6.2022. godine, s početkom u 18 sati, u potkrovlju Društvenog centra, po programu "Dostojanstveno starenje" Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike, održana je javna tribina na temu "Informiranje i prevencija zloupotrebe ugovora o dosmrtnom/doživotnom uzdržavanju".

Javnu tribinu su vodile Vanja Marković i Monika Teklić Tolj, pravne savjetnice iz Centra za mir, nenasilje i ljudska prava – Osijek.

Nesvakidašnja i malo poznata tema privukla je pozornost desetoro naših sugrađana koji su, uz tri "Oazine" zaposlenice pomno pratili predavanje u kome su predavačice dale osnovne  informacije o spomenutim ugovorima, njihovim razlikama, kao i primjerima ukazale na sitnice i pravne zamke kod sklapanja istih.

Nakon zanimljivog kratkog predavanja, koje je ipak prisutnima dalo mali uvid u tu problematiku, uslijedila su pitanja i odgovori, kao i kratka rasprava na temu iz koje se vidjelo da je postignut cilj javne tribine.

Javna tribina je završila na zadovoljstvo svih uz malu zakusku i neformalan razgovor.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok