MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 21. 06. 2022.

Sastanak u vezi održavanja "Oazinih" web-stranica

Vesna Nedić i Neno RadićVesna Nedić i Neno RadićU utorak, 21.6.2022. godine, s početkom u 7:15 sati, u Osijeku, "Oazina" projekt-koordinatorica Vesna Nedić održala je sastanak s Nenom Radićem u vezi održavanja "Oazine" web-stranice: https://oaza-bm.hr/, kao i web-stranice "Oazinog" volonterskog centra: http://oaza-bm.hr/oazin-volonterski-centar/index.php.

Bilo je riječi o arhiviranju članaka postavljenih na web-stranice, o pravljenju backup-a svih podataka na obje stranice, o povećanju broja posjetitelja na pojedine članke i o poboljšanju nekih tehničkih stvari na stranici "Oazinog" volonterskog centra.

Razgovaralo se i o radu "Oaze", o aktivnostima, projektima i programima koje se provode, o "Oazinim" korisnicima i aktivistima. Razlog ovome je što je Neno bio dugogodišnji zaposlenik "Oaze" pa se imalo o čemu razgovarati.

Održavanje web-stranice financirano je iz institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok