MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 17. 06. 2022.

"Oaza" na ":BRUT-u"

'Oazin' štand na ovogodišnjem "BRUT-u"'Oazin' štand na ovogodišnjem "BRUT-u"(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

"Oaza" je i ove godine, 17.6., sudjelovala na manifestaciji ":BRUT – Baranja Rural Trail" koja se, po drugi puta, održala u našem gradu i jednom dijelu Baranje.

Zanimljiva trodnevna manifestacija s bogatim, raznovrsnim sadržajem privukla je velik broj posjetitelja koji su se smjenjivali zavisno od područja interesa. Bilo je tu sadržaja za svakoga: dječjih radionica, kvizova, biciklističkih utrka, sajma, hrane, pića, folklora i, naravno,  koncerata koji su izazvali najveći interes. A kako i ne bi, kada su nastupale poznate grupe kao što su legendarni Psihomodo pop, veseli Gustafi te domaći Bledleid i Garden.

"Oaza" se na sajmu, na svom štandu za kojim su bile Ana, Dragana, Sandra i Vida,   predstavila uradcima, odnosno malim suvenirima s kreativnih radionica i tako se razlikovala od ostalih na kojima su bile igračke, nakit, torbe, med, hrana i piće. Iako je bilo sunčano i vrelo, naše predstavnice su našle hlad i uživale u ugodnom prostoru livade, među starim drvećem u prašini i mirisu svježe pokošene trave.

Tako prašnjave i znojne dočekale su i koncert grupe Psihomodo pop koji je trajao do duboko u noć i s čijim simpatičnim članovima su se čak i slikale i malo podružile.

Iako su na sajmu bile samo jedan dan, "Oazine" zaposlenice su ovu lijepu manifestaciju  svojim sudjelovanjem na koncertima, grahijadi i folkloru podržale svih dana. Bio je to vikend za uživanje i pamćenje.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok