MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 01. 07. 2021.

Druženje uz društvenu igru i kolače

Ana, Klara, Mara i GretaAna, Klara, Mara i GretaPrvog četvrtka u mjesecu srpnju, 1.7.2021. godine, u "Oazinom" dnevnom boravku nastavljeno je druženje osoba starije životne dobi u sklopu programa "Dostojanstveno starenje" financiranog sredstvima Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijale politike.

Kao i do sada, druženje uz omiljenu društvenu igru "Rummikub" bilo je u vremenu od 15:30 do 18 sati. Na druženju su bile prisutne "Oazine" najvjernije igračice: Greta, Klara i Mara uz dežurnu "Oazinu" zaposlenicu Anu, kojoj spomenuta igra također nije strana.

U prijatno rashlađenom prostoru uz kavu, vodu i, ovoga puta, ukusne voćne kolače, navedene korisnice provele su ugodna dva i pol sata. "Oazine" korisnice rado dolaze na ova druženja i ne bi ih ni za što propustile jer se na njima, kako same kažu, opuste i napune "baterije" za narednih sedam dana.

Pročitano 168 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok