MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 29. 06. 2021.

Strateško planiranje (II. dan)

Drugi dan strateškog planiranjaDrugi dan strateškog planiranja(Više fotografija se može vidjeti ovdje)

U utorak, 29. VI. 2021. godine, u zajedničkom prostoru Društvenog centra u Belom Manastiru, s početkom u 17 sati nastavljeno je "Oazino" strateško planiranje, financirano od strane Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva.

Kao i prvog dana u planiranju su, osim trenerice Jasne Petrović, sudjelovale "Oazine" zaposlenice: Katarina Gaćina, Ana Jeličić, Sandra Kušenić i Vesna Nedić te članice Upravnog odbora: Jadranka Kuduz, Tanja Novak, Sofija Petrović i Stela Stanojević.

I ovog drugog dana se, "pod palicom" savjesne trenerice, vrijedno radilo. "Pročešljao" se dosadašnji strateški plan, napravljene su neke izmjene s obzirom na trenutnu situaciju i potrebe, riješene su neke dvojbe te se došlo do valjanih zaključaka koji će zasigurno "Oazi" u daljem radu biti od koristi i voditi je u pravom smjeru.

I tako sat za satom vrijednog i konstruktivnog rada došlo se i do kraja drugog dana "Oazinog" strateškog planiranja. Iako pomalo umorne, sudionice su bile zadovoljne rezultatima dana.

Pročitano 152 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok