MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 14. 10. 2022.

Online izobrazba Nacionalne zaklade (2)

Ispred 'Oaze' sudjelovala je Vesna NedićIspred 'Oaze' sudjelovala je Vesna NedićU utorak, 14.10.2022. godine, od 9:30 do 13:30 sati održana je izobrazba "Računovodstvo neprofitnih organizacija, vrste i sadržaj financijskih izvještaja, planiranje, obračun plaća, obračun drugog dohotka i obrazac JOPPD" u organizaciji Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva. Izobrazba se sastojala od dva dijela.

Prvi dio pod nazivom "Obračun i izvještavanje plaćama, drugom dohotku i neoporezivim primicima u neprofitnim organizacijama" držala je dr. sc. Marija Zuber, savjetnica-urednica HZ RIF-a.

Drugi dio pod nazivom "Računovodstvo i financijsko izvještavanje neprofitnih organizacija" držala je mr. sc. Andreja Milić, savjetnica-urednica HZ RIF-a.

Izobrazba je, zbog velikog broja prijavljenih, bila pripremljena u obliku snimljenog video sadržaja. Snimljeni materijal moći će se pogledati od 14.10.2022. od 9:30 sati najkasnije do 28.2.2023. godine. Sva pitanja u vezi navedene izobrazbe moći će se postavljati putem obrasca koji je postavljen na poveznici i predavači će na njih odgovarati ili po završetku predavanja ili putem telefona na kontakt-broj svakog pojedinog pitanja.

Ispred "Oaze" izobrazbu je pratila Vesna Nedić.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok