MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ponedjeljak, 28. 06. 2021.

Strateško planiranje (I. dan)

'Oazine' zaposlenice i članice Upravnog odbora'Oazine' zaposlenice i članice Upravnog odbora

(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U ponedjeljak, 28. VI. 2021. godine, s početkom u 17 sati, u zajedničkom prostoru Društvenog centra u Belom Manastiru započelo je trodnevno strateško planiranje Mirovne grupe Oaza koje je financirano od strane Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva.

Trenerica strateškog planiranja je Jasna Petrović, a ispred "Oaze" sudjeluju zaposlenice: Katarina Gaćina, Ana Jeličić, Sandra Kušenić i Vesna Nedić te članice Upravnog odbora: Jadranka Kuduz, Tanja Novak, Sofija Petrović i Stela Stanojević.

Trenerica je prvi dan započela prijedlogom plana i rasporeda rada te je dala jasne upute i smjernice za daljnji rad. Sljedeća četiri sata su, pod vodstvom iskusne trenerice, brzo protekla. Uspjela je u cijelu priču aktivno uključiti sve prisutne i tako uspješno odraditi planirano za taj dan.

Naravno, nije se tu samo marljivo radilo na misiji, viziji, vrijednosti organizacije i SWOT-analizi, već i na boljem međusobnom upoznavanju kroz neformalni razgovor. Bio je to uspješan početak "Oazinog" strateškog planiranja od kojeg se očekuje da će u sljedećim danima iznjedriti kvalitetne zaključke koji će "Oazi", u sljedećih pet godina, biti od koristi i voditi je u pravcu razvoja i uspjeha.

Pročitano 128 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok