MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Subota, 26. 06. 2021.

Pripreme za Sajam udruga Baranje 2021.

Volonteri su odigrali veliku ulogu u pripremama za SajamVolonteri su odigrali veliku ulogu u pripremama za SajamU subotu, 26. VI. 2021. godine, u Belom Manastiru održan je Sajam udruga Baranje 2021. o čemu smo već pisali ovdje. Sajam je bio dobro posjećen što nije iznenadilo organizatore budući da je bilo lijepo vrijeme, a i ljudi su željni druženja i događaja.

Ono što se rijetko opisuje vezano uz ovakve događaje je ono što se događa "iza kulisa", tj. koje su sve pripreme potrebne kako bi sve proteklo u najboljem redu.

Pripreme za Sajam, osim prikupljanja sredstava, razrade planova, traženja raznih dozvola i slično, zahtijevale su i dosta fizičkog rada.

Dan prije održavanja Sajma, u petak, 25. VI. 2021. godine, prevezeni su štandovi iz Turističke zajednice Baranje, a prijevoz je osigurala Javna profesionalna vatrogasna postrojba (JPVP) Grada Belog Manastira. Te sve, ni malo lagane, štandove trebalo je prvo utovariti na kamion pa onda istovariti na Trgu slobode. Tu su u pomoć priskočili vrijedni "Oazini" volonteri: Ljubo, Marko, Mateo, Nenad, Saša, Srđan, Tibor i Velibor.

Na sam dan održavanja Sajma, ujutro u 6 sati, opet su volonteri odigrali važnu ulogu rasklapajući i prenoseći štandove. Ekipa se brzo uhodala tako da su štandovi začas rasklopljeni i postavljeni. Na jutarnjoj akciji sudjelovali su sljedeći volonteri: Ljubo, Saša, Ozren i Velibor uz podršku "Oazinih" aktivistica Ane, Katarine i Sandre.

Oko 7 sati volonteri Dobrovoljnog vatrogasnog društva (DVD) Beli Manastir dovezli su stolove i klupe. Sve je bilo brzo raspoređeno i spremno za doček svih učesnika Sajma.

Nakon završetka sajma trebalo je, naravno, sve to razmontirati što su i napravili "Oazini" volonteri: Ljubo, Mateo, Ozren i Saša. Ovim putem želimo zahvaliti svim volonterima na pomoći, ali i pohvaliti ih jer bez njih organizirati ovako nešto bilo bi jako teško.

Sajam se održao uz financijsku potporu Grada Belog Manastira, Osječko-baranjske županije te Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike (program "Volontiraj i ti").

Pročitano 126 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok