MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 11. 03. 2021.

"Dostojanstveno starenje": Druženje i šetnja

Polazak ispred Društvenog centraPolazak ispred Društvenog centra(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U četvrtak, 11. III. 2021. godine, u sklopu "Oazinog" projekta "Dostojanstveno starenje", financiranog sredstvima Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike, "Oaza" je organizirala druženje i šetnju svojih korisnica. Pored "Oazinih" zaposlenica Ane i Katarine, u šetnji su bile korisnice: Dubravka, Greta, Klara, Jelisavka, Mara, Savica i Vida te osvježenje cijeloj grupi: vesela djevojčica Jelena.

Iako dan baš nije bio sunčan kako se očekivalo, upravo naprotiv bio je vjetrovit, šetnja ulicama našeg malog grada svima je prijala, tim više što se išlo manje poznatim ulicama. Grupa uvijek raspoloženih korisnica krenula je od "Oazinog" sjedišta u Društvenom centru Ulicom Jožefa Antala, produžila Dunavskom do Šećeranske ulice, gdje je skrenula u Ulicu Josipa Pančića, kojom je stigla do Trga slobode i cilja šetnje: slastičarnice Galerija No. 1, poznatije pod kolokvijalizmom "kod Ise", gdje je uslijedilo osvježenje.

Uz osvježenje u vidu čaja, kave i tople čokolade, šetnja je završena u veselom tonu, uz priče i dogodovštine iz svakodnevnog života. Bila je to još jedna dobra prilika da se svi međusobno bolje upoznaju i zabave, nakratko zaborave na brige te da optimistično idu dalje, do sljedećeg druženja.

Pročitano 111 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok