MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 11. 03. 2021.

Infodani Ureda za udruge VRH (1. dan)

Katarina Gaćina uime 'Oaze' prati 12. InfodaneKatarina Gaćina uime 'Oaze' prati 12. InfodaneU četvrtak, 11. III. 2021. godine, s početkom u 9:45 sati, putem YouTube-kanala Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske započeli su 12. Infodani 2021. o natječajima za dodjelu financijskih sredstava projektima i programima organizacija civilnog društva iz javnih izvora u 2021.godini. Taj događaj organizirao je Ured za udruge VRH, u suradnji s tijelima državne uprave – davateljima financijskih sredstava iz javnih izvora. Ispred Mirovne grupe Oaza Beli Manastir događaj je pratila nova zaposlenica Katarina Gaćina.

Ravnateljica Ureda za udruge Helena Beus na otvaranju Infodana 2021. napomenula je da će u sklopu Infodana biti predstavljeno 79 natječaja, koje raspisuju 19 tijela državne uprave, Ureda Vlade RH-a i javnih institucija. Natječaji će biti predstavljeni kroz 11 programskih područja. U prvom danu ovog događaja predstavljeni su natječaji, odn. javni pozivi u ovim područjima:Ured za udruge VRHUred za udruge VRH

  • izvaninstitucionalni odgoj i obrazovanje djece i mladih, promicanje znanosti, potpora djelovanju udruga mladih, promicanje prava djece te podrška obitelji
  • demokratizacija i razvoj civilnoga društva te dodjela institucionalnih podrški
  • skrb o osobama s invaliditetom, socijalna skrb i razvoj volonterstva
  • kultura

Informacije o nadolazećim natječajima mogle su se čuti iz "prve ruke", a bitne su za rad organizacija civilnog društva, budući da su projekti / programi od interesa za opće dobro.

Ovakav događaj koristan je svim dionicima civilnog društva kako bi se isti znali pripremiti i organizirati rad udruga te da projekti / programi realizacijom odgovaraju na potrebe lokalne zajednice.

Pročitano 211 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok