MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 15. 12. 2020.

Rad s polaznicima osposobljavanja

U toku mjeseca prosinca 2020. godine koordinatorica na projektu "Nova znanja – nove prilike" Vesna Nedić kontaktirala je što telefonom, što putem maila osobe koje su prošle osposobljavanje za voditelja izrade i provedbe projekata financiranih iz EU.

Najviše kontakata bilo je s Katarinom Gaćina iz Belog Manastira, koja je od svibnja 2020. godine, zajedno s polaznicom Monikom Joh, postala i "Oazina" volonterka.

U tim kontaktima bilo je riječi o tome što dalje. Ima li nekih otvorenih natječaja na koje bi "Oaza" mogla aplicirati? Koje bi stranice njih dvije trebale pratiti da bi na vrijeme doznale za novoraspisane natječaje? A onda bi, zajedno s koordinatoricom, mogle pokušati nešto osmisliti, odnosno uobličiti kao projektnu ideju...

***

Projekt "Nova znanja – nove prilike", iz poziva "Podrška socijalnom uključivanju i zapošljavanju marginaliziranih skupina" UP.02.1.1.06., provodi Udruga žena Vukovar u partnerstvu s Mirovnom grupom Oaza Beli Manastir, Centrom za podršku i razvoj civilnog društva Delfin iz Pakraca i udrugom "S.O.S – savjetovanje, osnaživanje, suradnja" iz Virovitice. Projekt je financiran sredstvima Europske Unije u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljuski potencijali 2014.–2020. iz sredstava Europskog socijalnog fonda u stopostotnom iznosu.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok