MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ponedjeljak, 21. 12. 2020.

"Nova znanja – nove prilike": Sastanak projektnog tima

Predstavnica Mirovne grupe OazaPredstavnica Mirovne grupe OazaU petak, 18. XII. 2020. godine, s početkom u 11 sati, održan je online-sastanak projektnog tima projekta "Nova znanja – nove prilike" (kodni broj: UP.02.1.1.06.0082), na kome su bile, ispred nositelja projekta – Udruge žena Vukovar, Jelena Janković i Dejana Crvenković te ispred partnerskih udruga: Mirjana Bilopavlović iz Centra za podršku i razvoj civilnog društva Delfin iz Pakraca, Danijela Vuković Litarac iz udruge "S.O.S – savjetovanje, osnaživanje, suradnja" iz Virovitice i Vesna Nedić iz Mirovne grupe Oaza Beli Manastir.

Tema sastanka bila je realizacija prezentacijsko-komunikacijsko-motivacijskih radionica u uvjetima pandemije uzrokovane koronavirusom. Prezentacijsko-komunikacijsko-motivacijske radionice namijenjene su dugotrajno nezaposlenim osobama kako bi ih se radom na razvoju mekih vještina, posebno komunikacijskih vještina, potaklo na aktivnije sudjelovanje na tržištu rada.

***

Online-sastanak projektnog timaOnline-sastanak projektnog timaProjekt "Nova znanja – nove prilike", iz poziva "Podrška socijalnom uključivanju i zapošljavanju marginaliziranih skupina" UP.02.1.1.06., provodi Udruga žena Vukovar u partnerstvu s Mirovnom grupom Oaza Beli Manastir, Centrom za podršku i razvoj civilnog društva Delfin iz Pakraca i udrugom "S.O.S – savjetovanje, osnaživanje, suradnja" iz Virovitice. Projekt je financiran sredstvima Europske Unije u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljuski potencijali 2014.–2020. iz sredstava Europskog socijalnog fonda u stopostotnom iznosu.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok