MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 15. 09. 2020.

Obrana završnih seminarskih radova

Logo projektaLogo projektaU ponedjeljak, 14. IX. 2020. godine, poslijepodne i uveče, polaznici iz Osječko-baranjske županije osposobljavanja za voditelja izrade i provedbe projekata financiranih iz EU branit će svoje završne seminarske radove. Udruga žena Vukovar, kao nositelj projekta, i Mirovna grupa Oaza, kao partner na projektu, žele im puno uspjeha na obrani.

Završni seminarski radovi pisani su u sklopu vježbe izrade projektnih prijedloga u vremenskom razdoblju od 31. VIII. do 9. IX. 2020. godine. Završnim seminarskim radom polaznik ili polaznica dokazuje da gradivo naučeno tokom osposobljavanja može primijeniti u praksi na realne zadatke. Seminarski radovi rađeni su u dvočlanim timovima, koji su se sastojali od predstavnika / predstavnice tima i člana / članica tima.

Na početku osposobljavanje predavačica Maja Galić poslala je polaznicima prijedlog natječaja na kojima mogu vježbati pisanje projektnih prijedloga, što je polaznicima bilo od velikog značaja pri izradi završnog seminarskog rada. Također, polaznici su se mogli odlučiti i za neke druge natječaje i pisati projektne prijedloge za njih.

* * *

Projekt "Nova znanja – nove prilike" provodi Udruga žena Vukovar u četiri županije, u partnerstvu s Mirovnom grupom Oaza Beli Manastir, Centrom za podršku i razvoj civilnog društva Delfin iz Pakraca i udrugom "S.O.S – savjetovanje, osnaživanje, suradnja" iz Virovitice.

Projekt "Nova znanja – nove prilike" odobren je iz poziva "Podrška socijalnom uključivanju i zapošljavanju marginaliziranih skupina" UP.02.1.1.06., a financira se sredstvima Europske Unije u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.–2020. iz sredstava Europskog socijalnog fonda u stopostotnom iznosu.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok