MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 27. 05. 2020.

"Nova znanja – nove prilike": rokovnik 'Ekoteka'

Rokovnik u okviru za slikuRokovnik u okviru za slikuZa potrebe projekta "Nova znanja – nove prilike" osmišljen je i napravljen promidžbeni materijal. Zanimljivo je istaknuti da je jedan dio promidžbenog materijala napravljen od reciklažnih ili ekoloških elemenata.

Uz plakate koji su najavljivali provedbu projekta, promidžbeni materijal sadrži:

  • letke iz kojih se vide cilj, planirani rezultati, aktivnosti, razdoblje provedbe, ukupna vrijednost, kao i kratak opis čitavog projekta;
  • USB-stikove napravljene većim dijelom od drveta;
  • ekoolovke;
  • platnene torbe;
  • rokovnike "Ekoteka".

Rokovnik "Ekoteka" dizajniran je inovativnim pristupom koji omogućava višekratno korištenje. Iskorišteni knjižni blok može se ponovo reciklirati, a omot u kojem se nalazi rokovnik može se dalje koristiti kao okvir za sliku. Unutar omota nalazi se i etiketa sa sjemenkom smreke, koja može niknuti na balkonu, negdje u gradu ili šumi.

Na promidžbenim materijalima nalaze se i takozvani znakovi vidljivosti projekta i donatora: ime projekta, naslov poziva (natječaja) na kome je projekt odobren, logo donatora, logoi nositelja projekta i partnera, kontakt-podaci nositelja i partnera…Objašnjenje na omotu rokovnikaObjašnjenje na omotu rokovnika

* * *

Da podsjetimo: projekt "Nova znanja – nove prilike" provodi Udruga žena Vukovar u partnerstvu s Mirovnom grupom Oaza Beli Manastir, Centrom za podršku i razvoj civilnog društva Delfin iz Pakraca i udrugom "S.O.S – savjetovanje, osnaživanje, suradnja" iz Virovitice.

Projekt je odobren iz poziva "Podrška socijalnom uključivanju i zapošljavanju marginaliziranih skupina" UP.02.1.1.06., a financira se sredstvima Europske Unije u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.–2020. iz sredstava Europskog socijalnog fonda u stopostotnom iznosu.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok