MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ponedjeljak, 13. 02. 2017.

Rad "Oazine" burze odjeće i obuće (I/2017)

Mnoštvo pristigle robe...Mnoštvo pristigle robe..."Oazina" burza odjeće i obuće i u 2017. godini djeluje u okviru "Oazinog" trogodišnjeg programa "Pomoć ugroženim Belomanastircima", kojega financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. Tokom mjeseca siječnja 2017. godine Burza je doniranu robu zaprimila 24 puta, a izdavala svega 9 puta.

U prvih dvadesetak dana ove godine Burza je imala veoma malo robe pa su se njezini ormari gotovo potpuno ispraznili. Zbog toga je "Oaza" usmenim putem te preko "Oazine" web-stranice i Burzine stranice na Facebooku uputila apel potencijalnim donatorima da se traži odjeća i obuća za sve uzraste, od odjeće za bebe do starijih osoba.

Nakon toga Burza je bila doslovno zatrpana odjećom, a i drugim potrepštinama, tako da je trebalo nekoliko dana da se sve to sortira po ormarima i kutijama, a nešto robe završilo je i u spremištu.

Po jednu veću donaciju "Oazine" aktivistice išle su dva puta osobnim automobilom, a u jednom drugom slučaju bile su posrednice te su nosiljku za bebu, kolica i odjeću za novorođenče odmah proslijedile jednoj maloljetnoj trudnici, koja je socijalno ugrožena.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok