MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Nedjelja, 01. 01. 2017.

U "Koraku ka jednakosti" o volonterskim nagradama

U emisiji "Korak ka jednakosti" belomanastirskog Radija Banska kosa, koja je na programu bila u četvrtak, 22. XII. 2016. godine, s početkom u 17 sati, emitiran je razgovor novinarke Stane Nemet s "Oazinom" projekt-koordinatoricom Vesnom Nedić.

U emisiji je najviše bilo govora o "Nagradi volonter godine" i "priznanjima za volonterski angažman" u 2016. godini na području Grada Belog Manastira, koje dodjeljuje "Oazin" volonterski centar, ali i o drugim "Oazinim" aktivnostima provedenim tokom 2016. godine.

Dodjela volonterske nagrade i priznānjā provodi se od 2015. godine povodom Međunarodnog dana volontera (5. XII.). Ovaj put to je učinjeno kroz projekt "Volontiraj i ti", kojega financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Emisija je postavljena na YouTube pa je možete preslušati "klikanjem" na gornju sliku.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok