MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 19. 07. 2023.

Snimak volonterske akcije na YouTube-u

Snimak je na "Oazinom" YouTube-uSnimak je na "Oazinom" YouTube-uU utorak, 18.7.2023. godine, na "Oazinom" YouTube-kanalu objavljen je snimak s volonterske akcije druženja sa štićenicima Doma za starije i nemoćne osobe Beli Manastir.

U tri minute snimke može se vidjeti kakva je atmosfera vladala na navedenoj volonterskoj akciji. "Oazine" aktivistice, zajedno s volonterima družile su se sa štićenicima Doma uz igranje različitih društvenih igara. Bilo je veselo. Bilo je zabavno. Bilo je ugodno.

Snimak možete pogledati ovdje.

Volonterska akcija održana je u sklopu projekta "Građanskim angažmanom do boljih volonterskih programa srednjih škola Baranje" kojeg financira Active citizents fund Croatia.

***

"Oaza" provodi projekt "Građanskim angažmanom do boljih volonterskih programa srednjih škola Baranje" koji je prošao na Pozivu za prijavu malih projekata koji je raspisao Fond za aktivno građanstvo u Hrvatskoj (Active citizents fund Croatia; ACF HR). Partneri na projektu su Udruženje "Baranja" i Gimnazija Beli Manastir, suradnici su Prva i Druga srednja škola Beli Manastir, a voditeljica projekta je Vesna Nedić.

Projekt će trajati od 1.12.2022. do 30.11.2023. godine. Njegova vrijednost je 14.886,67osiguranih kroz financijske podrške Islanda, Lihtenštajna i Norveške u okviru EGP grantova.

Tri organizacije provode Program Fonda za aktivno građanstvo u Hrvatskoj u razdoblju od 2020. do 2024. godine. Upravitelj Fonda je konzorcij u sastavu: Slagalica – Zaklada za razvoj lokalne zajednice iz Osijeka, SOLIDARNA – Zaklada za ljudska prava i solidarnost iz Zagreba, Udruga za razvoj civilnog društva SMART iz Rijeke i CNVOS – Centar za informiranje, suradnju i razvoj nevladinih organizacija iz Ljubljane.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok