MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 02. 12. 2016.

Rad "Oazine" burze odjeće i obuće (XI/2016)

Božićni ukrasi - za svakoga po maloBožićni ukrasi - za svakoga po malo"Oazina" burza odjeće i obuće djeluje u okviru "Oazinog" trogodišnjeg programa "Pomoć ugroženim Belomanastircima", kojega financira Ministarstvo socijalne politika i mladih. Tokom mjeseca studenog 2016. godine Burza je robu zaprimila 23 puta, a izdavala je 43 puta.

Odjeća i obuća za djecu ...Odjeća i obuća za djecu ...Pojedini donatori robu su donosili više puta. Pet donacija sadržavalo je veću količinu dječje odjeće i obuće te odjeće za mlade. Jedna donacija sastojala se od većeg broja raznih tekstilnih predmeta za kućanstvo (jorgana, zavjesa i sl.), jedna je stigla iz Novog Sada, a zanimljiva je bila i vrećica s božićnim ukrasima. S obzirom na malu količinu takvih ukrasa, korisnici su mogli uzeti samo dva ili tri da bi ih bilo i za druge korisnike. Isto pravilo vrijedilo je i za plišane igračke iz jedne od prošlih donacija.

... i odjeća za mlade... i odjeća za mladeMeđu donatorima je i dalje osoba koja, tražeći povratnu plastičnu i staklenu ambalažu, uvijek nađe i uredno spremljenu odjeću i obuću te ih donese u Burzu, a ujedno i odnese robu ukoliko joj nešto odgovara. Važno je spomenuti i korisnicu iz Darde, koja je donijela zaista veliku količinu odjeće i obuće za djecu jer su njezina djeca to prerasla, a iz Burze je uzela ono što joj je odgovaralo.

Korisnici su i dalje bili iz Belog Manastira i prigradskih naselja, ali i iz drugih baranjskih mjesta: Bolmana, Darde, Kneževa, Kneževih Vinograda i Popovca.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok