MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 01. 12. 2016.

Dostava besplatnih toplih obroka (XI/2016)

Svaki radni dan topli obrok na stoluSvaki radni dan topli obrok na stoluU mjesecu studenom 2016. godine "Oaza" je nastavila, na zadovoljstvo svih korisnika, pružati socijalnu uslugu dostavu besplatnih toplih obroka starijim i nemoćnim građanima Belog Manastira i prigradskih naselja, financiranu sredstvima Ministarstva socijalne politike i mladih i Grada Belog Manastira. Uslugu trenutno koristi 36 naših starijih, bolesnih i radno nesposobnih sugrađana korisnika socijalne pomoći, koja im nije dostatna za dostojanstven život pa im dostava besplatnih toplih obroka puno znači.

U provedbu usluge još su uključeni Centar za socijalnu skrb Beli Manastir i Crveni križ Osijek, koji je proteklog mjeseca našim korisnicima pripremio 756 obroka. A pored tih redovnih obroka, korisnici su za Dan Grada Belog Manastira (11. XI.) dobili i donaciju suhomesnatih proizvoda i sira s gradskog domjenka, koja im je "podebljala" sljedeći ručak. I ne samo to, već ih i podsjetila da su u mislima onih koji upravljaju našim Gradom, a i zašto bi samo oni slavili!

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok