MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 04. 11. 2016.

Rad "Oazine" burze odjeće i obuće (X/2016)

Velika donacija plišanih igračaka...Velika donacija plišanih igračaka..."Oazina" burza odjeće i obuće djeluje u okviru "Oazinog" trogodišnjeg programa "Pomoć ugroženim Belomanastircima", kojega financira Ministarstvo socijalne politika i mladih. Tokom desetog mjeseca 2016. godine Burza je robu zaprimila 20 puta, a izdavala je 59 puta.

Tokom mjeseca bilo je i nekoliko većih donacija. Jedna je stigla iz Rijeke od Gorane Ukalović (vidjeti ovdje), po jednu su išle "Oazine" aktivistice jer se radilo o većoj količini razne robe (uglavnom zavjesa, posteljine i stolnjaka te raznih keramičkih vaza i figurica). Najbrže su nestale figurice i vaze.

... i još veći interes korisnika za takve igračke... i još veći interes korisnika za takve igračkeZanimljiva je bila i velika donacija plišanih igračaka (čak tri vreće!), a kako je interes bio velik, izdavanje se moralo limitirati na tri igračke po djetetu. Sva pristigla roba razvrstava se po vrstama i veličini, ono što je suviše loše izdvaja se za reciklažu (vidjeti npr. ovdje), a nešto se odvaja i za pranje.

I dalje su najtraženije dječja odjeća i obuća, a najmanje se donira muška odjeća i obuća.

Osim korisnicima s područja Grada Belog Manastira, roba je izdavana i osobama iz drugih baranjskih mjesta (Bolman, Darda, Kneževo, Luč).

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok