MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 27. 10. 2016.

Druženje sa štićenicima "Baranjskog sunca"

Štićenici Doma s osmijehom na licuŠtićenici Doma s osmijehom na licuU četvrtak, 27. X. 2016. godine, od 10 do 11 sati, u belomanastirskom Domu za starije i nemoćne osobe "Baranjsko sunce", a u sklopu "Oazinog" projekta "Volontiraj i ti", održano je druženje "Oazinih" aktivistica i volonterki sa štićenicima Doma. U akciji su učestvovale aktivistice Jelene i Stele te volonterke Antonija, Greta i (druga) Stela.

S njima je trebala ići i bivša "Oazina" zaposlenica, a sada mlada penzionerka Dubravka, ali tlak joj je bio previsok pa nije bila za posjete. Projekt "Volontiraj i ti" financira Ministarstvo socijalne politike i mladih, a "Oaza" ga provodi u partnerstvu s Gradom Belim Manastirom i Gimnazijom Beli Manastir.

Ovaj put "Oazine" aktivistice i volonterke dočekalo je više domskih štićenika nego inače i to s osmijehom. Njih pet se rasporedilo po domskom dnevnom boravku te je jednosatno druženje moglo početi, a prošlo je kao u trenu. I gosti i domaći već se dobro poznaju. Članice "Oazine" ekipe već znaju od kojih bolesti štićenici boluju, kakve lijekove piju, kako im se zovu unuci i tako to...

Ipak, najveselija je vijest da se "Oazina" aktivistica Stela dogovorila s ravnateljicom Doma Ankom Gregoran oko plesa. Naime, sredinom sljedećeg mjeseca "Oaza" će u Domu organizirati ples, na kome će se uživo izvoditi pjesme koje su bile popularne kad su domski štićenici bili mladi. I ne samo to, "Oaza" će na ples dovesti svoje korisnike treće životne dobi da se zajedno provesele s domskim štićenicima.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok