MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 04. 12. 2018.

Individualna informatička obuka (XI/2018)

Polaznik Deže Erdeš i predavač Neno RadićPolaznik Deže Erdeš i predavač Neno RadićU mjesecu studenom 2018. godine, u 'Oazinom' dnevnom boravku, održano je ukupno osam sati osnovne informatičke obuke, koju je predavao inženjer informatike Neno Radić. Obuku je pohađao Deže Erdeš iz Karanca, pokazavši zavidno brzo učenje te je bez problema svladao osnovne stvari pa se moglo prijeći na upoznavanje s programom za pretraživanje interneta.

Drugi polaznik, Radivoj Janković iz Belog Manastira, pokazao je veći interes za pametni telefon pa je sukladno njegovom interesu fokus obuke prebačen na rad s takvim uređajem. Koristile su se aplikacije za dopisivanje preko interneta (Viber i Google Duo) te objasnilo što znači koja stavka u postavkama mobitela, kako se spaja na Wi-Fi, kako se pretražuje internet, gleda YouTube ili koriste Google-mape...

Pročitano 267 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok