MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 04. 06. 2019.

Anine likovno-kreativne radionice za žene (V/2019)

Sanela ex-Stanojević: proslavljanje sudbonosnog 'Da'Sanela ex-Stanojević: proslavljanje sudbonosnog 'Da'U petom mjesecu 2019. godine, u sklopu projekta "Dostojanstveno starenje III", financiranog sredstvima Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, u zajedničkom prostoru belomanastirskog Društvenog centra održane su četiri likovno-kreativne radionice pod vodstvom Ane Jeličić ponedjeljkom i utorkom od 18 do 20 sati (6-7. i 13-14. V.), na kojima je bilo 3, 4, 9 i 7 korisnica (odnosno ukupno 23 osobe).

Malo se radi, a malo i proslavljaMalo se radi, a malo i proslavljaUkrašavanje kaljeva za cvijećeUkrašavanje kaljeva za cvijećeUkrasni kaljevi za ukrašavanje stanova i kućaUkrasni kaljevi za ukrašavanje stanova i kuća'Oazine' kreativke: Jadranka Kuduz, Jelisavka Brnjevarac, Mirjana Ćosić, Magdalena Nikolić, Rožika Budimir, Ana Jeličić, Ljubica Buha'Oazine' kreativke: Jadranka Kuduz, Jelisavka Brnjevarac, Mirjana Ćosić, Magdalena Nikolić, Rožika Budimir, Ana Jeličić, Ljubica BuhaNa radionicama su se izrađivali ukrasni kaljevi za cvijeće. Zapravo korisnice su šarenim perlicama i šljokicama, slično mozaik-tehnici, ukrašavale kaljeve, a maštovito ukrašeni kaljevi mogu imati više namjena, tako da će sigurno ukrasiti kutak nečijeg doma. Pored navedenog, korisnice su uredile i mali izložbeni štand povodom Dana otvorenih vrata, kao i proslavljale sudbonosno izrečeno "Da" jedne od bivših mladih "Oazinih" zaposlenica, kojoj je tom prilikom uručen i mali darak kao znak pažnje i sjećanje na tete iz "Oaze".

Pročitano 465 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok