MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ponedjeljak, 29. 04. 2019.

Jelenine likovno-kreativne radionice za žene (IV/2019)

Bojanje jajaBojanje jaja(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U četvrtom mjesecu 2019. godine, u zajedničkom prostoru belomanastirskog Društvenog centra, održane su dvije likovno-kreativne radionice za žene ponedjeljkom i utorkom od 18 do 20 sati, a pod vodstvom Jelene Opačić-Matijević. Održane su 1. i 2. travnja, a na njima je bilo 8 plus 8 korisnica. Radionice se održavaju u sklopu projekta "Dostojanstveno starenje III", kojega financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Na radionicama su se oslikavala jaja i zečići, a kreativke su to radile za svoju djecu ili unuke. Ujedno su dovršavale nezavršene platnene vrećice za Proljetni sajam u Karancu i to sve uz smijeh i prvoaprilske šale.

Pročitano 1071 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok