MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 07. 12. 2018.

Dostava besplatnih toplih obroka (XI/2018)

Ćufte s pire-krumpiromĆufte s pire-krumpiromU mjesecu studenom 2018. godine nastavljena je dostava besplatnih toplih obroka potrebitim građanima Belog Manastira i prigradskih naselja i to zahvaljujući Gradu Belom Manastiru i Ministarstvu za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku koji ih financiraju. Tu "Oazine" socijalnu uslugu koristilo je 29 korisnika, koji su gotovo svi osobe starije životne dobi, bolesni, nesposobni za rad i korisnici socijalne pomoći, jednom riječju osobe kojima je ta vrsta pomoći zaista od velike koristi i puno im znači za ionako tanak kućni budžet.

Broj korisnika često se mijenja, a u samom odabiru novih korisnika svojim savjetima i preporukama uključene su i stručne osobe iz Centra za socijalnu skrb Beli Manastir. "Proizvođač" i distributer toplih obroka i dalje je belomanastirski Bistro "Kod Kaje", koji je u proteklom mjesecu "Oazinim" korisnicima pripremio i distribuirao 609 raznovrsnih obroka, koji su prema riječima korisnika ukusni i dostatni...

Pročitano 272 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok