MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 24. 04. 2019.

Druženje sa štićenicima Staračkog doma

Volonterka Milka KodilaVolonterka Milka Kodila

(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U srijedu, 24. IV. 2019. godine, od 16 do 17 sati, u Domu za starije i nemoćne osobe Beli Manastir, a u sklopu "Oazinog" projekta "Dostojanstveno starenje III", održano je još jedno druženje sa štićenicima toga Doma. Druženje je organizirala "Oazina" zaposlenica Jelena Opačić-Matijević, a u akciji je učestvovalo pet volonterki: Anica Frič, Katica Stupar, Klara Trajković, Milka Kodila i Mirjana Ćosić.

I ovaj put domska radna terapeutkinja Marija Horvat ljubazno je dočekala "Oazine" volontere, a štićenici su već bili za stolovima s pripremljenim društvenim igrama. Druženje je bilo "ugurano" između dva Uskrsa (21. IV. i 28. IV.) kad u Domu ima dosta aktivnosti jer ga posjećuju škole i druge udruge. Ipak, štićenici su rado prihvatili da s "Oazinim" volonterkama odigraju koju partiju karata ili igre "čovječe, ne ljuti se". Čak se malo i "zaglavilo" pa ih je domsko osoblje moramo i opomenuti da igre privode kraju jer je trebalo postavljati – večeru.

Projekt financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok