MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 02. 05. 2019.

"Oazine" dnevne aktivnosti (IV/2019)

U desnom kutu igra se 'Rummy'U desnom kutu igra se 'Rummy'U "Oazinom" dnevnom boravku održano je tokom četvrtog mjeseca 2019. godine pet dnevnih aktivnosti u okviru projekta "Dostojanstveno starenje III", kojega financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. Takve aktivnosti namijenjene su osobama starije životne dobi.

  • 4. IV. 2019. (četvrtak) – Na druženju su bile četiri korisnica i zaposlenica Jelena. Igrala se standardna igra "Rummy".
  • 11. IV. 2019. (četvrtak) – Na  druženju je bilo šest korisnika i zaposlenica. Igrala se društvena igra "Rummy" i razgovaralo o zdravlju. Dvoje okretnijih korisnika tražilo je po internetu podatke o tome koje biljke pomažu u otklanjanju određenih zdravstvenih problema.
  • 17. IV. 2019. (srijeda) – Na druženju su bile dvije korisnice i zaposlenica. I one uče i savladavaju pravila igre "Rummy". Poslije igre razgovaralo se o zdravlju i korištenju bioenergije.
  • 18. IV. 2019. (četvrtak) – Na druženju je bilo dvoje korisnika i zaposlenica. Na internetu su tražili recepte za zdravu hranu za sebe i za druge "Oazine" korisnike.
  • 25. IV. 2019.  (četvrtak) – Na druženju su bile dvije korisnice i zaposlenica. Razgovaralo se o zdravlju.

Katica i MilkaKatica i MilkaDijana i ViliDijana i Vili

Pročitano 294 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok