MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 02. 11. 2018.

"Oazina" gimnastika za starije osobe (X/2018)

'Oazine' gimnastičarke'Oazine' gimnastičarkeOd početka mjeseca listopada 2018. godine, u Nastavno-sportskoj dvorani u Belom Manastiru, u terminu održavanja gimnastike pod imenom "Relax-program", održavala se  gimnastika i za "Oazine" korisnice. Gimnastiku organizira "Skok-klub – športska rekreacija i ples", a vodi je trenerica Ivana Major.

"Oazina" gimnastika održavala se svaki ponedjeljak, srijedu i petak od 17:30 do 18:30. Na nju je dolazilo oko 13 "Oazinih" korisnica iznad 60 godina starosti pa su njima vježbe i prilagođene, a prvenstveno su namijenjene kralježnici jer obično taj organ strada tokom godina života.

Gimnastika će se provoditi do kraja studenog 2018. godine kao jedna od aktivnosti projekta "Dostojanstveno starenje III", kojega financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. Za "Oazine" korisnice gimnastika je besplatna, što je za njih veoma bitno.

 

Pročitano 417 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok